alla kategorier

Företagsprofil

Hem>Om Oss>Företagsprofil

Företagsprofil

        Zhangjiagang Gang Hang Warp Knitting Co., Ltd grundades 1993 och täcker en yta på nästan 20000 1.5 kvadratmeter. Beläget i Yangtze River Delta med utvecklad ekonomi, har Gang Hang ett utmärkt läge och bekväma transporter, nära det internationella handelscentrumet Shanghai (Cirka XNUMX timmes bilresa).

        Gang Hang tog ledningen i introduktionen av trikåvarpstickningsmaskiner och varpenheter från Liba Maschinenfabrik GmbH i Kina. För närvarande har Gang Hang 18 produktionsmaskiner, en årlig produktion på mer än 2000 ton och en årlig omsättning på mer än 40 miljoner yuan.

        Engagerad i utvecklingen av tillverkning av varpstickning i över 20 år, har Gang Hang bildat en uppsättning kompletta rimliga tillverkningssystem och vetenskapligt effektiva företagsledningssystem. Från inköp av råvaror, vävning och färgning av greige tyger till inspektion och flätning av färdiga tyger, Gang Hang ger högsta prioritet till kvaliteten, kontrollerar strikt kostnaden och erbjuder det bästa priset till kunderna.

        Gang Hang är certifierad av ISO-9001:2015 och GRS.

        Gang Hang producerar meshtyger med mer än 100 typer av specifikationer. Med den höga kvaliteten och rimliga priserna används våra produkter i stor utsträckning i skor, kepsar, väskor, handväskor, tvättväskor, kontorsstolar, barnvagnar, hemtextil, sportutrustning, medicinska förnödenheter, militära förnödenheter, cirkulerande vattenledningar för bilar, etc. Dessutom kan vi producera nättyger av valfri färg, bredd eller grad av hårdhet, brandbeständighet, fluorescens, anti-UV, antibakteriell, plastbeläggning, miljövänlig och så vidare enligt kundernas krav.

        Gang Hang är en stabil leverantör av GoodBaby, tillhandahåller även cirkulerande vattenrör för bilar till Toyota och FAW Group. I åratal har Gang Hang varit mycket erkänd av marknaden och vunnit förtroende hos kunderna på grund av den utmärkta produktkvaliteten.

1

FABRIKENS ENTRÉ

2

TEXTILVERKSTAD

3

TEXTILVERKSTAD

4

GREIGE FÖRVARING

5

FÄRDIG TYGLAVARING

6

LADNINGSOMRÅDE

7

LADNINGSOMRÅDE

8

EXEMPELRUM

9

EXEMPELRUM

10

EXEMPELRUM

Heta kategorier